Firestone Personbils vinterdæk

Firestone

Dæktype

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16744 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Firestone vinterdæk gør din vinterkørsel sikker

Her på siden sørger vi for, at du kan komme til at køre sikkert på vejene hele vinteren igennem. Det gør vi ved at udbyde kvalitetsdæk til fornuftige priser. En af de typer kvalitetsdæk, som vi forhandler, er Firestone vinterdæk. Vi har et bredt udvalg af disse i samtlige størrelser og modeller. Uanset hvilken bil du kører rundt i, og hvilket behov du har, er det muligt for dig at finde et par gode vinterdæk her hos os. Firestone blev stiftet i år 1900 og fremstillede oprindeligt dæk til motorløse vogne, men skiftede over til at masseproducere bildæk, da bilen indtog markedet. Firestone fremstillede originalt udstyr til Ford på grund af et venskab mellem Firestones stifter, Harvey Firestone, og Henry Ford. I 1988 blev virksomheden solgt til Bridgestone. I dag fremstiller de både sommerdæk, vinterdæk og helårsdæk.

Vinterdæk, der klarer alt

Et solidt og sikkert vejgreb er en af de vigtigste egenskaber, når det kommer til vinterdæk, og denne egenskabe er alle Firestone vinterdæk i besiddelse af. Winterhawk, der lige nu er på lager hos os, er navnet på Firestones populære vinterdæk, hvis nye lamelteknologi giver den bedre greb på is og sne samt bedre slidstyrke end de tidligere modeller, 2 EVO og 2v EVO. I 2013 blev Winterhawk 3 testvinder i FDMs dæktest med fem stjerner og positive kommentarer. FDM kaldte det et glimrende dæk med imponerende egenskaber i alle slags føre, både tør og våd vej og på sne og is. Dækket blev testet i størrelse 185/60 R15T. I 2014 blev samme dæk testet igen i størrelse 175/65 R14T og fik igen fem stjerner med lignende kommentarer. Dækket kommer i mange forskellige størrelse og passer både til personbiler og 4X4.

Køb dine dæk lige her

Der er mange gode grunde til, at det lige præcis er et par Firestone vinterdæk, der skal sidde på din bil denne vinter. Uanset hvad din grund til at købe disse vinterdæk er, kan du finde dem hos os på daekonline.dk, hvor vi har et stort udvalg til fornuftige priser. Når du har besluttet dig for en model og størrelse, sørger vi for en sikker handel, og for at dine nye vinterdæk kommer hurtigt og sikkert frem til dig. Køb og bestil lige her.

Til Firestone profiler:

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 04.12.2020 06:51