ico (+45) 77345733 ico

Kleber Personbils sommerdæk

Kleber

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 16030 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

Til Kleber profiler:Kleber sommerdæk med et solidt vejgreb

Er det på tide med nye dæk, tilbyder vi her på siden et væld af forskellige Kleber sommerdæk, som kommer i flere varianter og størrelser. Kleber er et dækmærke, der ligesom mange andre er ejet af selveste Michelin. Det fortæller også lidt om, hvad det er for nogle dæk, der kommer fra fabrikanten. Kleber efterlever de høje standarder, som den franske ejer står for, hvorfor du får gode dæk til en god pris, når du køber dæk fra Kleber. Ser man på Kleber sommerdæk test og Kleber sommerdæk anmeldelser, er der ingen tvivl om, hvilke egenskaber der gør sig gældende. Her er tale om dæk, der har et solidt vejgreb og står rigtigt godt fast om sommeren. Søger du et gedigent sommerdæk, der byder på masser af fortrinlige køreegenskaber, kan mærket her klart anbefales. Du kan som nævnt vælge mellem flere dæktyper, således at du får dæk, der passer dine behov.

Gode i regn og klarer akvaplaning uden problemer

Kleber sommerdæk er særligt velegnet til dig, der som bilist gerne vil forene høj slidstyrke og høj sikkerhed med høj performance. Tag fx Kleber Dynaxer HP 3, som er et af de mest solgte dæk fra Kleber. Her har man udviklet et dæk, der har godt med fart i, og som kan klare at køre høje hastigheder. Når man ser på de køretekniske egenskaber, er de fremragende i regn og kan håndtere akvaplaning uden de store problemer. Har du behov for nye dæk til bil den kommende sommersæson, er Kleber bestemt et dækmærke, der er værd at holde øje med. Vi er meget begejstrede for det, da vi kan tilbyde det til en rigtig lav pris, samtidig med at vi er med til at formidle dæk i høj kvalitet. Det klarer sig godt i test og er et sikkert og komfortabelt dæk at køre på.

Få levering til døren inden for få hverdage

Når du køber dine Kleber sommerdæk online her på daekonline.dk, er du velvidende om, at du får dæk, der kan holde længe og er med til at give dig en tryg og stabil kørsel. Har du børn i bilen, og vil du gerne spare nogle penge på dæk, får du her massevis af dæk til ethvert behov. Vi tilbyder hurtig levering lige til døren, så du kun skal vente ganske få hverdage, før du kan tage dine dæk i brug.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 16.07.2019 06:59