Run Flat dæk

Dæktype

Dæksøgning

/

Hastighedsindeks

Priskategori

Brand

frivillige oplysninger

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16744 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Run Flat dæk - genial dækteknologi til dig

Er du en af de bilister, som sætter sikkerhed før alt andet? Så er Run Flat dæk de helt ideelle dæk til dig. Dækkenes innovative RunFlat-teknologi gør det muligt for dig at køre sikkert videre efter et betydeligt tab af luft i dækkene. Uanset hvilken Run Flat model, du vælger til din bil, kan du i tilfælde af et lavere dæktryk stadig køre op til 100 km. med ikke mere end 80 kilometer i timen (50 miles per hour). På denne måde slipper du som bilist helt for at skulle køre ind til vejkanten, hive reservedækket frem og mase for at skifte dæk. I stedet kan du køre roligt videre og blot tage bilen hen til et værksted senere, så du ikke behøver røre en finger.

Strukturen af Run Flat dæk

Run Flat dæk har særlige dæksider, som tillader dækket at køre videre i tilfælde af en punktering. Disse særlige sidevægge forhindrer blandt andet nedslidning af dækkene. En anden funktion af disse særlige sidevægge er, at de har en betydning i forbindelsen med servostyring og bremserne. Run-Flat dæk er monteret på specielle fælge, som sørger for, at dækkene ikke løsner sig fra fælgene.

Det optiske signal i tilfælde af en punktering

I tilfælde af en potentiel skade på Run-Flat-dæk (for eksempel en punktering), vil føreren underrettes via en speciel skærm. Denne skærm bruger et tydeligt, optisk signal til at indikere en dækskade, så du altid ved, hvordan det står til med dine dæk. Ved hjælp af et højkvalitets BMW Run Flat dæk, som af gode grunde er blandt vores mest populære Run Flat dæk, er reservehjulet ikke længere nødvendigt, og brændstofforbruget er reduceret, da et smart og slidstærkt BMW Run-Flat dæk ikke vejer så meget som et normalt dæk. Tag et kig rundt på daekonline.dk, og bliv fristet af vores store udvalg af Run-Flat dæk til BMW og andre mærker. Vi har også Continental dæk, vinterdæk og meget mere.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 04.12.2020 06:33