Run Flat dæk

Dæktype

Dækdimension

/

Priskategori

Mærke

frivillige oplysninger

Run Flat dæk

forstærket/reinforced/XL

Jeg søger efter C-dæk (transporter)Run Flat dæk - genial dækteknologi til dig

Er du en af de bilister, som sætter sikkerhed før alt andet? Så er Run Flat dæk de helt ideelle dæk til dig. Dækkenes innovative RunFlat-teknologi gør det muligt for dig at køre sikkert videre efter et betydeligt tab af luft i dækkene. Uanset hvilken Run Flat model, du vælger til din bil, kan du i tilfælde af et lavere dæktryk stadig køre op til 100 km. med ikke mere end 80 kilometer i timen (50 miles per hour). På denne måde slipper du som bilist helt for at skulle køre ind til vejkanten, hive reservedækket frem og mase for at skifte dæk. I stedet kan du køre roligt videre og blot tage bilen hen til et værksted senere, så du ikke behøver røre en finger.

Strukturen af Run Flat dæk

Run Flat dæk har særlige dæksider, som tillader dækket at køre videre i tilfælde af en punktering. Disse særlige sidevægge forhindrer blandt andet nedslidning af dækkene. En anden funktion af disse særlige sidevægge er, at de har en betydning i forbindelsen med servostyring og bremserne. Run-Flat dæk er monteret på specielle fælge, som sørger for, at dækkene ikke løsner sig fra fælgene.

Det optiske signal i tilfælde af en punktering

I tilfælde af en potentiel skade på Run-Flat-dæk (for eksempel en punktering), vil føreren underrettes via en speciel skærm. Denne skærm bruger et tydeligt, optisk signal til at indikere en dækskade, så du altid ved, hvordan det står til med dine dæk. Ved hjælp af et højkvalitets BMW Run Flat dæk, som af gode grunde er blandt vores mest populære Run Flat dæk, er reservehjulet ikke længere nødvendigt, og brændstofforbruget er reduceret, da et smart og slidstærkt BMW Run-Flat dæk ikke vejer så meget som et normalt dæk. Tag et kig rundt på daekonline.dk, og bliv fristet af vores store udvalg af Run-Flat dæk til BMW og andre mærker. Vi har også Continental dæk, vinterdæk og meget mere.

Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 231 DKK
,
F.eks. 165/70R13T fra 231 DKK
eller 205/55R16W fra 297 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 247 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 247 DKK
eller 195/65R15T fra 330 DKK
Hurtig og god service:
  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard
Køb dæk på internettet uden risiko:
  • Vi tilbyder 2 års garanti
  • 30 dages returret

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 16.08.2017 06:33