ico (+45) 77345733 ico

Vredestein Dæk

Vredestein

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15995 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Vredestein dæk får dig sikkert fra A til B

Det hollandske firma Vredestein har været en af de mest kendte europæiske dækproducenter siden 1960. Deres produkter omfatter dæk til personbiler, lastbiler og landbrugskøretøjer af høj kvalitet. Takket være det omfattende sortiment kan de fleste bilister finde et dæk der perfekt matcher deres behov og krav. Porteføljen strækker sig fra sommer- og vinterdæk til helårsdæk, og Vredestein dæk med en bestemt bredde til varevogne. Her på daekonline.dk har vi en bred vifte af spændende Vredestein dæk til alle tænkelige formål. Vi har for eksempel mange Vredestein sportsdæk, til lynhurtige biler, samt mere moderate dæk til citybiler og lignende – kort sagt noget for enhver smag. Uanset hvilket dæk du ender med at vælge, kan du spare penge på dit indkøb ved at vi betaler leveringen for dig. Det eneste du skal gøre er at bestille minimum 2 dæk i din næste ordre.

Vredestein dæk med asymmetriske designs

Vredestein dæk er udviklet i tæt samarbejde med den italienske designer Giugiaro. Eksemplet er Vredestein dæk fra ULTRAC sortiment, der har et meget sporty udseende takket være sit slanke og asymmetriske design. Derudover overbeviser dette Vredestein dæk med sit førsteklasses vejgreb på tørre såvel som våde veje. Også når det kommer til risikoen for dækslip, giver Vredestein dæk dig det nødvendige vejgreb, via de mange riller der hurtigt fjerner overskydende vand fra din kørebane. Med deres unikke gummiblanding, er Vredestein også et yderst lydsvagt dæk, som forbedrer komforten under din kørsel.

Effektiviteten af Vredestein dæk

Med hensyn til effektivitet, er Vredestein dæk også overbevisende. Dette opnås takket være et lavt og jævnt niveau af slidtage. Dette giver dig mulighed for at nå ekstra høje kilometertal, og derudover også spare penge på dit brændstofforbrug. Find dine næste sommerdæk med tilhørende fælge her på siden, hvor vi også har gode priser på Sportrac serien til din bil i den rigtige størrelse. Hælder du mere til Michelin, kan du både købe dem her, samt læse mere om både Vredestein og Michelin i vores nyhedsbrev.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 20.06.2019 07:19