ico (+45) 77345733 ico

Continental SportContact 6
dæk

Continental

Dæksøgning

Brand

Profil

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16290 Kundevurdering

Nemt hurtigt og gode priser Palle L., Frørup mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Continental SportContact 6 kombinerer innovation med sikkerhed

Uanset hvad vi foretager os i løbet af dagen, så ønsker vi alle, at vi, når dagen er omme, kan vende sikkert og uskadte hjem til vores familier. Det gælder, uanset om du er chauffør eller fodgænger. Med de forkerte dæk udsætter du nemt dig selv eller andre for fare, blot fordi en passende sikkerhedsprocedure ikke er blevet fulgt. Continental baserer hele sin filosofi på sikkerhed, hvilket er grunden til, at de nu eksporterer til omkring 53 lande og får tillidsmærket fra alle bilister. Continental SportContact 6 er et af eksemplerne på nyskabelser inden for sommersikkerhed.

Continental SportContact 6 - fast and furious

Hvem ønsker ikke at være kongen på motorvejen og vide, at de aldrig mister vejgrebet? Sportsdæk skal kunne klare høje hastigheder, uden risiko for at de mister balancen, og de skal levere ultrahøj ydeevne, så du kan holde en høj fart – og samtidig være sikker. Det er præcis, hvad Continental SportContact 6 gør. SportContact 6 er designet til højtydende køretøjer, og de er lavet med Black Chili Teknologi, som sørger for maksimalt vejgreb, maksimal kontrol og et forstærket hybridlag, der giver en forbedret stabilitet, så din hastighed kan komme helt op på 350 km/t.

Continental SportContact 6 – afprøvning af teori

For at Continental SportContact 6 kunne bevise sit værd, måtte de klare sommerdæk testen. Når de blev brugt på en gennemsnitlig sportsvogn, viste disse dæk sig at være meget pålidelige, og de triumferede på alle vejbaner. De var mest lovende, når det gjaldt tørbremsning og kørsel, men de synes også meget stabile på våde veje. De kan anvendes til næsten alt, og de evner at modstå stort set alt, du måtte udsætte dem for. Kig efter Continental dæk på daekonline.dk, og find muligheder af høj kvalitet til overkommelige priser.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 14.01.2020 02:48