Ordrestatus x
Log ud

77345733

Continental CrossContact H/T 245/65 R17 111H XL EVc

Continental

Continental CrossContact H/T
245/65 R17 111H XL EVc

Dækstørrelse
245/65 R17 111H XL EVc  Lav om 
tilgængelighed
begrænset lager
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
H: Godkendt op til 210 km/h
EAN
4019238091175
Artikelnummer
D-128061
Dækmærke:
DEX

kun
1.579 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

CrossContact H/T

Udviklet til hverdagen, og klar til det uventede!

Det nye Continental-dæk med enestående holdbarhed: CrossContact H/T.
  • Selv når vejen slutter, kan du regne med dette dæk. Uanset om du er på forretningsrejse, ude med familien eller på vej ud i naturen, så vil det multifunktionelle dæk opfylde dine behov. Nyd den sikre kørsel på hver eneste tur – uanset underlaget.
  • Når et eventyr slutter, starter et nyt. Dette dæk er bygget til at holde. Den innovative blanding leverer imponerende kilometertal, og ekstraordinær robusthed – også på grusveje og off-road.
  • Lav støj er lig med høj komfort. CrossContact H/T er det perfekte valg til de lange ture, fordi vejstøjen er markant reduceret. Dækkets design og optimerede slidbanemønster sørger for stilhed og komfort. Det gælder både inde i køretøjet, men også uden for.

Selv når vejen slutter, kan du regne med dette dæk. Uanset om du er på forretningsrejse, ude med familien eller på vej ud i naturen, så vil det multifunktionelle dæk opfylde dine behov. Nyd den sikre kørsel på hver eneste tur – uanset underlaget.

Når et eventyr slutter, starter et nyt. Dette dæk er bygget til at holde. Den innovative blanding leverer imponerende kilometertal, og ekstraordinær robusthed – også på grusveje og off-road.

Lav støj er lig med høj komfort. CrossContact H/T er det perfekte valg til de lange ture, fordi vejstøjen er markant reduceret. Dækkets design og optimerede slidbanemønster sørger for stilhed og komfort. Det gælder både inde i køretøjet, men også uden for.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.