Ordrestatus x
Log ud

77345733

Star Performer Nova Van 205/70 R15C 106/104S

Ny
Star Performer

Star Performer Nova Van
205/70 R15C 106/104S

Dækstørrelse
205/70 R15C 106/104S  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
S: Godkendt op til 180 km/h
EAN
6959956791910
Artikelnummer
D-130539
Dækmærke:
DEX

kun
509 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Vi er begejstrede for at præsentere Star Performer Nova Van sommerdæk, et enestående produkt designet til at højne din sommerkøreoplevelse. Disse dæk er mesterligt konstrueret for at optimere ydeevnen i de varmere måneder, hvilket sikrer både pålidelighed og effektivitet på vejen. Nedenfor detaljerer vi fordelene, der adskiller Star Performer Nova Van sommerdæk:

  • Optimeret greb og håndtering: Star Performer Nova Van dæk er specifikt designet til at udmærke sig under sommerforhold, hvilket giver enestående trækkraft og håndtering. Dette sikrer en glat og sikker køreoplevelse, som giver bilisterne mulighed for at navigere med største tillid.
  • Økonomisk effektivitet: Ved at inkorporere avancerede teknologiske innovationer er disse dæk ikke kun fordelagtige for din køreglæde, men også for dine finanser. Deres effektivitet bidrager til betydelige brændstofbesparelser, hvilket gør dem til et økonomisk klogt valg for den kræsne chauffør.
  • Uovertruffen holdbarhed: Fremstillet med lang levetid for øje lover Star Performer Nova Van sommerdæk vedvarende ydeevne. Denne holdbarhed betyder, at du kan nyde sommerkørselens glæder uden bekymringer om for tidlig dækslid.
  • Livstidsgaranti: I overensstemmelse med Delticoms engagement i kvalitet og kundetilfredshed, ledsages disse dæk af en omfattende livstidsgaranti. Denne forpligtelse understreger vores tillid til produktet og sikrer din sikkerhed.
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.