ico (+45) 77345733 ico

Double Star Dæk

DoubleStar

Dæktype

Dæksøgning

Brand

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.70/5 - 15989 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.
Double Star dæk – gode dæk til gode priser

Er tiden inde til at skifte dæk på bilen? I takt med at dæk bliver slidt, bliver de også mere usikre at køre på. Dette gælder både for dæk fra øverste hylde – dæk som ligger i den dyre ende af skalaen – samt billigere dæk. Fælles for dem alle er, at de mister meget af deres oprindelige kvalitet, så snart slidtagen bliver for stor. Det er derfor vigtigt at skifte i god tid til nogle nye dæk, som i alle tilfælde er mere sikre end et par slidte af slagsen. Hvis du ikke ønsker at betale for meget for dine bildæk, er Double Star dæk et godt valg. Dækkene er prisvenlige, men stadig af høj nok kvalitet til, at du kan føle dig sikker i al slags vejr og alle trafiksituationer.

Et stort udvalg af dæk

Hvis du vælger at køre med Double Star dæk på bilen, vil du ikke blive skuffet over vores udvalg. Vi har nemlig valgt at købe godt ind af Double Star dæk i flere forskellige variationer og størrelser. Du kan altså finde de helt rigtige Double Star dæk, uanset om du behøver vinterdæk, sommerdæk eller helårsdæk. Derudover har vi dem til mange forskellige bilmodeller, store som små.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 19.06.2019 06:49