Landbrugsdæk

Specialdæk i topklasse

Industri-, special- og lastbildækHos os finder du det passende specialdæk - lige fra stablerdæk til slæberdæk og hen til dæk til byggemaskiner og til anhængere.

Logistikrabat

Hvis du har brug for en større mængde industri-, special- og lastbildæk (over 10 stk.), send venligst en e-mail direkte til: Logistikrabat

Stort udvalg og høj kvalitet:

  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Landbrugsdæk

Landbrugsdæk til forskellige former for køretøjer, der bruges i landbruget, fås nu i mange former of størrelser hos daekonline.dk, så nu kan du bestille dine nye landbrugsdæk online med blot få klik! Selv den bedste og mest pålidelige landbrugsmaskine kan jo have brug for, at få skiftet landbrugsdæk indimellem. Måske står du med en traktor, der slemt trænger til nye traktordæk, og dem kan du nu uden problemer finde hos os, for vi har et kæmpestort sortiment af diverse dæk af en høj og solid kvalitet til landbrugsmaskiner.

Vi tilbyder landbrugsdæk fra velkendte producenter som for eksempel Continental, Vredestein, Seha og Speedways, så hos daekonline.dk går du med garanti aldrig galt i byen, når du skal finde landbrugsdæk online. Enhver landmand må sande, at uden gode, robuste og velkonstruerede traktordæk er en traktor ikke meget værd. Så tøv ikke med at finde og bestille dine nye dæk med daekonline.dk, og få dem leveret til din bopæl – eller din landbrugsstation helt uden beregning! Hvis du ikke selv ønsker, at kaste dig ud i monteringen af dine store og tunge landbrugsdæk, så får du nemt daekonline.dk til at hjælpe dig med at finde den nærmeste monteringsparter, som kan klare det tunge arbejde for dig. Kunne det være nemmere? Næppe! – Det bliver ikke mere lige til end med daekonline.dk!

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 31.10.2020 07:24