Veteranbildæk

Dæksøgning

Hastighedsindeks

Priskategori

Brand

frivillige oplysninger


Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartner Intet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16720 Kundevurdering

Gode priser og overskuelig hjemmeside. Nemt og bekvemt. Søren L., Esbjerg V mere

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.


Veteranbil dæk

Veteranbil ejere værdier især ægthed - og dæk er ingen undtagelse. Men de også er nødt til at opfylde en vis standard for kvalitet, for at sikre den nødvendige grad af sikkerhed - og gamle dæk vil bare ikke gøre det. Daekonline.dk tilbyder særlige vintage dæk, der er designet til at give din lille skat sin endelige glans. Uanset om du har brug for dæk med en hvid dækside eller et radial dæk - vi er sikre på, at vi har det rigtige produkt. Udvælgelse er naturligt lavere end for almindelige dæk, men vi tilbyde egnede dæk til de fleste veteran biler fra de seneste årtier.

Tube-type og slangeløse dæk

Vintage dæk kan være både tube-type og slangeløse. Desuden er en stor vægt på design detaljer, såsom valg af skrifttyper til indskrifterne. Moderne dæk ville simpelthen ikke se autentiske på en vintage bil. Du kan finde flere oplysninger om de særlige kendetegn ved et dæk på siden med oplysninger for hvert dæk. For at finde de dæk, du har brug for, behøver vi kun størrelsen af dækket, og vi vil vise alle tilgængelige vintage dæk I ønskede størrelse.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 31.10.2020 06:34