Ordrestatus x
Log ud

77345733

Michelin Pilot Sport Cup 2

Slip uovertruffen ydeevne løs med Michelin Pilot Sport Cup 2-dæk

Maksimer hver eneste dag på banen med det ypperste inden for sportsvognsydelse - Michelin Pilot Sport Cup 2. Disse dæk er udviklet i samarbejde med ikoniske modeller som AMG SLS Coupe Black Series, Porsche 918 Spyder og 911 GT3 og Ferrari 458 Speciale, og de omdefinerer din oplevelse på banen. Med Michelin Promise Plan, som omfatter en 60-dages tilfredshedsgaranti, vejhjælp og en 6-årig begrænset standardgaranti, er du klar til uovertruffen spænding.

Præcis håndtering og udholdenhed

michelin_pilot-alpin-pa4

Oplev uovertruffen styrepræcision og håndtering med Michelin Pilot Sport Cup 2-dæk. Disse dæk er udviklet til lang levetid og udholdenhed på banen og holder i gennemsnit 40 % længere end konkurrenternes. Dominér trækkraften på tør vej, og skub grænserne med selvtillid ved at opnå ultimativ trækkraft på tør vej og slidbanelevetid på banen.

Hurtigere, både på tørre og våde baner

Oplev spændingen ved fart med Michelin Pilot Sport Cup 2-dæk. Nyd tørre omgangstider, der er 1,8 sekunder hurtigere pr. omgang, takket være Bi-Compound-teknologien, der bruger forskellige gummier på slidbanen til exceptionelt vejgreb og styrekontrol. Selv på våde baner kan du få en fordel med 1,2 sekunder hurtigere omgangstider i vådt føre kombineret med en overlegen baneudholdenhed.

Uovertruffen ensartethed i omgangstiderne

Løft din baneoplevelse med Michelin Pilot Sport Cup 2-dæk. Racerinspireret skulderkonstruktion og Variable Contact Patch 3.0 sikrer enestående greb og styrepræcision i snævre sving. Dækkene er ideelle til erfarne kørere, der ønsker ensartede omgangstider, og de leverer 50 % flere baneomgange, samtidig med at de bevarer klassens bedste ydeevne.

Oplev fremtidens sportsvognsydelse med Pilot Sport Cup 2-dæk fra Michelin. Besøg daekonline.dk nu!

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere