Ordrestatus x
Log ud

77345733

Falken EUROWINTER HS435 155/80 R13 79T BLK

Falken

Falken EUROWINTER HS435
155/80 R13 79T BLK

Dækstørrelse
155/80 R13 79T BLK  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Vinterdæk
M+S kendetegnet
med sneflokkesymbol
Hastighed
T: Godkendt op til 190 km/h
EAN
4250427422756
Artikelnummer
R-399577
Dækmærke:
Kundebedømmelser

kun
449 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Delticom Produktbeskrivelse

EUROWINTER – Header Audi A7

EUROWINTER|HS435

Vi præsenterer Falken EUROWINTER HS435-dækkene, din perfekte følgesvend til vinterkørsel, skræddersyet til små biler og køretøjer i mellemklassen. Her er, hvorfor disse dæk skiller sig ud:

  • Skræddersyet til vinter: Disse dæk er specielt designet til vinterforhold og sikrer optimal ydeevne, når temperaturen falder, og vejene bliver isglatte.
  • Silica-gummiblanding: Dækkene er fremstillet med en særlig silikagummiblanding, som giver overlegen trækkraft og greb på snedækkede og isglatte veje, hvilket giver dig ro i sindet på dine vinterture.
  • Fremragende ydeevne på tør vej: Selvom det er vinterdæk, går Falken EUROWINTER HS435 ikke på kompromis med køreegenskaberne på tør vej. Oplev førsteklasses køreegenskaber, selv når vejene er tørre.
  • Uovertruffent vejgreb: Sig farvel til at glide på isglatte overflader. Disse dæk har et fejlfrit greb på is og sne, så du står solidt plantet på vejen og kan køre sikkert og trygt.
  • Modstandsdygtighed over for aquaplaning: Med lav sandsynlighed for aqua-planing sikrer disse dæk stabilitet og kontrol selv i vådt og sjappet føre, hvilket minimerer risikoen for aquaplaning og giver en mere jævn kørsel.
  • Enestående modstandsdygtighed: Disse dæk er bygget til at holde og har en fremragende modstandsdygtighed over for barske vinterforhold, hvilket giver holdbarhed og lang levetid uden at gå på kompromis med ydeevnen.

Opgrader din vinterkørsel med Falken EUROWINTER HS435-dæk, og nyd en sikrere og mere komfortabel rejse, uanset hvor vejen fører dig hen.

EUROWINTERHS435 Kundebedømmelser

Gennemsnit af 26 Testmeninger
Grip på tør vej
Bremseegenskaber på tør vej
Grip på våd vej
Bremseegenskaber på våd vej
Grip ved sne
Kørekomfort
Lyde i førerhuset
Dækslitage
Brændstofforbrug
Kørte kilometer 10.050

05.06.2019 fra Maiken Danner
Oplever at dækkene konstant taber dæktryk. Har fået skiftet og fælge for at undersøge om det er dem, hvilket det ikke var

Se flere anmeldelser
*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.