Ordrestatus x
Log ud

77345733

Star Performer Interstellar 245/40 R19 98W XL

Ny
Star Performer

Star Performer Interstellar
245/40 R19 98W XL

Dækstørrelse
245/40 R19 98W XL  Lav om 
tilgængelighed
tilgængelig
Dæk
Sommerdæk
Hastighed
W: Godkendt op til 270 km/h
EAN
6959956792344
Artikelnummer
D-130405
Dækmærke:
DEX
Garantier

kun
619 kr

Tilføj produkt for at sammenligne

Hvorfor handle hos daekonline.dk ?
Gratis levering*
30 dage tilbagesendelsespolitik
Cirka 850 monteringspartnere

Star Performer Interstellar sommerdækket er omhyggeligt designet til at imødekomme behovene for personbiler og sætter en ny standard i branchen med sin enestående pris-ydelsesforhold. Dette dæk er en harmonisk blanding af overlegen ydeevne, ekstraordinær komfort og avancerede sikkerhedsfunktioner, alt sammen mens det er bemærkelsesværdigt omkostningseffektivt. Nedenfor er de definerende egenskaber ved Star Performer Interstellar:

  • Uforlignelig Komfort: Den tekniske finesse af Star Performer Interstellar er tydelig i dens optimerede profil og gummiblanding. Disse innovationer er centrale for at levere en køreoplevelse, der både er stille og yderst behagelig, og dermed løfter den samlede kvalitet af turen for passagererne.
  • Overlegen Sikkerhed: Med et skarpt fokus på sikkerhed har Interstellar et specialiseret mønster og gummiblanding. Dette resulterer i forbedret trækkraft og stabilitet, især på våde og regnfulde veje, og sikrer dermed et højt sikkerhedsniveau selv under udfordrende vejrforhold.
  • Omkostningseffektiv Kvalitet: Som en stolt del af vores eget Star Performer mærke repræsenterer Interstellar-dækket et optimalt valg for forbrugere, der er bevidste om deres budget, men som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. Det eksemplificerer overkommelighed uden at ofre ydeevne.
  • Reduceret Støjemission: Dækket er konstrueret til at have en lav støjemission, hvilket bidrager til en mere stille og behagelig køreoplevelse. Denne karakteristik understreger vores engagement i at levere komfort sammen med ydeevne.

LIVSTIDSGARANTI

Star Performer dækgaranti

Star Performer giver stor værdi for pengene plus produkter af høj kvalitet, der er særdeles pålidelige. Det er derfor, daekonline.dk tilbyder dig en eksklusiv livstidsgaranti på alle Star Performer-dæk.

1. Livstidsgaranti på alle bildæk fra Star Performer

Daekonline.de tilbyder dig en livstidsgaranti, der varer længere end den lovpligtige garanti på alle bildæk fra Star Performer, som er købt hos Daekonline.dk.

Hvis en fabrikations- eller materielfejl eller daglig brug forårsager uoprettelig skade på dækket, leverer daekonline.dk et erstatningsdæk fra Star Performer til dig.

Hvis slidbanedybden på dit beskadigede dæk er væsentligt reduceret, vil du stadig få store rabatter, når du køber nye dæk fra Star Performer.

2. Dine fordele

Dit garantikrav beregnes efter den resterende slidbanedybde på tidspunktet for vurderingen:

6,0 mm eller mere

Du får et nyt Star Performer-dæk uden beregning!

5,0 - 5,99 mm

Når du køber et nyt Star Performer-dæk, får du på 80 % rabat

3,0 - 4,99 mm

Når du køber et nyt Star Performer-dæk, får du på 60 % rabat

1,6 - 2,99 mm

Når du køber et nyt Star Performer-dæk, får du på 40 % rabat

Rabatten er baseret på priserne på daekonline.dk på dagen for garantikravet.

3. Hurtig og lettilgængelig ved skader

I tilfælde af skader kontakt venligst dækteamet på følgende email: info@delti.com

Vores eksperter vurderer skaderne på dine dæk.

Daekonline.dk vil så oplyse dig om dine garantikrav.

4. Udelukkelse

Vær opmærksom på, at livstidsgarantien ikke omfatter dækskader, der er forårsaget af ulykker, hærværk, brand, force majeure og forkert utilsigtet brug.

Livstidsgarantien gælder heller ikke for skader, der skyldes monteringsfejl. I tilfælde af montering hos en af daekonline.dks monteringspartnere gælder den almindelige daekonline.dk garanti.

*Priserne er inklusive moms inden for Danmark.