ico (+45) 77345733 ico

MICHELIN CrossClimate

Det nye MICHELIN CrossClimate er et sommer dæk, som holder dig sikkert kørende i både tørvejr og regnvejr. Det betyder: kort bremselængde, højt kilometertal og en god trækkraft.

Michelin CrossClimate

For at sørge for de bedste køreegenskaber i sommerperioden, indeholder MICHELIN CrossClimate en ny gummiblanding. Dette forbedrer grebet under både tørre og våde forhold, og dækket får den bedste bedømmelse "A" på EU dækmærket i vådgreb. Rullemodstanden er blevet optimeret, så det tilsvarende brændselsforbrug er lav, og dækket når i alle størrelser op på mindst en "B-C" rating i brændstofeffektiviteten kategorien på EU dækmærket. Lamellerne på MICHELIN CrossClimate's V-formede profil er blevet indrettet således, at bremselængden er bedre i tørre forhold og ligeså er trækkraften. De affasede slidbane blokerende kanter bidrager også til dette. Det moderne mønsterdesign forlænger samtidig dækkets levetid, da det slides jævnt.

 Michelin Dæk

MICHELIN CrossClimate fås i mere end 20 størrelser, fra 15" til 17", hvilket gør den velegnet til mange kompakte og mellemstore biler. Bestil det nye sommerdæk på daekonline.dk og drag fordel af vores attraktive priser og en hurtig levering.

Priserne er inklusive moms inden for Danmark.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 23.07.2019 07:27