Ordrestatus x
Log ud

77345733

MITSUBISHI

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Mitsubishi dæk - kvalitet og køreglæde

Hvad end du dagligt kører i en Lancer, Colt, Galant Kombi eller en helt anden model, har vi de rette dæk til dig. Ved hjælp af vores database får du kun vist de dæk, som passer til lige netop din bilmodel.

Skal det være Mitsubishi sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk?

Når det kommer til dæktyper, er der en del at vælge mellem.

Er du landet her på siden om efteråret, er du højst sandsynlig på jagt efter vinterdæk eller helårsdæk, mens forårs- og sommerbesøgende ofte er på udkig efter sommerdæk.

Der er ulemper og fordele ved de to traditionelle valgmuligheder (sommerdæk/vinterdæk og helårsdæk). Ved førstnævnte kan man vente mange år før dækkene skal skiftes ud, samtidig med at du har den bedste sikkerhed året rundt; omvendt slipper du med helårsdæk for at skifte dæk 2 gange om året, plus at du ikke skal af med så mange penge på én gang.

Hvad du foretrækker er selvfølgelig op til dig. Lige meget hvad du vælger, kan du finde et godt udvalg af alle 3 typer dæk lige her på siden. Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen, så

Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.