Personbils sommerdæk

Dæktype

Dækdimension

/

Priskategori

MærkeSommerdæk - godt vejgreb garanteret!

Mellem april og oktober, er sommerdæk altid det bedste og rigtige valg til dit køretøj. Selv på tørre veje, og i moderate vejrforhold, skal dine dæk kunne opfylde høje krav og sikkerhedsstandarder på alle tidspunkter. Derudover er det også værd at overveje de mange forskellige priser på sommerdæk, der varierer alt efter hvor du kigger. Du finder for eksempel lave priser på køb af sommerdæk til din bil her på siden, mens du andre steder på nettet kan være uheldig at skulle af med en arm og et ben, for selv sommerdæk af lav kvalitet.

Den rigtige gummiblanding til sommer

Gummiblandingen i sommerdæk er mindre elastisk i forhold til vinterdæk – især ved højere temperaturer. Derfor er både rullemodstanden og niveauet af slidtage lavere, som forbedrer kørekomforten, takket være et lavere støjniveau. Derudover scorer sommerdæk bedre resultater, når det drejer sig om kilometertal og stabilitet. En anden fordel ved sommerdæk er et reduceret brændstofforbrug, som utrolig nok også findes på billige sommerdæk. Ved at give dig selv god tid når du kigger efter dine næste dæk, kan du ofte finde tilbud på solide og komfortable sommerdæk, der samtidig har et lavt brændstofforbug.

Optimale ydeevne med sommerdæk

Sommerdæk er udviklet til alle overflader, og er derfor perfekt under de unikke vejrforhold i sommermånederne. Disse dæk er designet til at køre på tørre og regnvåde veje og til højere temperaturer i særdeleshed. For på optimal vis at klare disse betingelser, har sommerdæk:

• ribber,

• slidbane barer og

• riller

Som tilsammen giver en optimal ydeevne om sommeren. Alle oplysninger om et bestemt sommerdæk kan findes på den individuelle dækside - såsom belastningstal, fælgdiameter, bredde og lignende.

Mønsterdybde og sikkerhed

Nye sommerdæk har en mønsterdybde på 8 mm - eventuelt lavere dybde reducerer vådgreb for sommerdæk. Den mindste lovlige dybde i Denmark er 1,6 mm på tværs af de centrale tre fjerdedele af slidbanen, og rundt om hele dækkets omkreds. En mønsterdybde der er for dyb øger risikoen for aquaplaning markant, samt bremselængden. For sikkerhed, komfort og sjov, sørg for at tjekke vores sommerdæk på daekonline.dk. Er du interesseret i vores fælge til Michelin og andre mærker, er der penge at spare ved at købe dem her, sammenlignet med mange af vores konkurrenter.Vi kan
montere dine dæk!
Vælg en af ​vores
monterings værksteder
i dit område:
Køb uden risiko
Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.
Tjek vores tilbud:
Nye sommerdæk til personbiler
fra 225 DKK
,
F.eks. 165/70R13T fra 231 DKK
eller 205/55R16W fra 297 DKK

Nye vinterdæk til personbiler
fra 247 DKK
,
F.eks. 145/70R13T fra 247 DKK
eller 195/65R15T fra 330 DKK
Stort udvalg og høj kvalitet:
  • Vi tilbyder mere end 100 dækmærker, f. eks.: Bridgestone, Continental, Goodyear, Avon, Michelin, Nexen samt forskellige lavprisdæk
  • Mere end 35.000 forskellige dæk
  • Vi sælger kun kvalitetsdæk
Hurtig og god service:
  • Online bestilling: Du har mulighed for at bestille 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen
  • Levering indenfor 5 arbejdsdage
  • Stort netværk af monteringsværksteder - 800
  • Du kan vælge imellem 4 forskellige betalingsmåder
    Visa Amex MasterCard

© 1999-2017 by Delticom / daekonline.dk 17.08.2017 06:34