ico (+45) 77345733 ico

Dæk til Porsche

Der er mulighed for, at din bil ikke er med på listen. Hvis dette er tilfældet, informer os venligst.

Producent: Porsche [ændr]
Modelrække:

Matche af dæk til din Porsche model:

mere ...

Dæk efter årstid:

 Porsche dæk – fede dæk til en fed bil

Porsche er kendt for at lave nogle af de fedeste sportsvogne i verden, men på det seneste har de også fået god succes med deres firhjulstrækkere – vi har selvfølgelig dæk til begge typer.

Dæk som passer perfekt til din Porsche

Ligesom det er tilfældet med alle andre bilmærker, har Porsche produceret mere end én bil, som ikke bruger samme dækdimensioner som deres andre modeller. Derfor kan det godt være forvirrende at lede efter dæk, hvis man ikke er helt sikker på, hvilke dimensioner man står og mangler.

Til dét formål har vi her på siden udviklet en database og en tilhørende søgeformular, så du nemt og hurtigt kan udvælge de helt rigtige Porsche dæk.

For at bruge formularen skal vi bruge lidt informationer fra dig. Vi skal blandt andet have navnet på din modelrække (Boxer, Cayenne, 918 Spyder), modelbetegnelsen, og til sidst køretøjstypen. Når du har indtastet ovenstående, vil du blive præsenteret for en håndfuld Porsche dæk, hvor du kan være sikker på at dimensionerne passer.

Herefter skal du blot vælge om du ønsker vinter-, sommer-, eller helårsdæk – så sender vi dig dine nye Porsche dæk med posten.

daekonline.dk - et tilbud fra Delticom AG 17.07.2019 06:39