Ordrestatus x
Log ud

77345733

TESLA

Søg efter bil:
Din bilmodel findes måske ikke på siden, eller der kan være en fejl i de anførte typer. Hvis du ikke kan finde din biltype, så lad os det vide.
Der opstod en fejl, forsøg at søge efter biler på et senere tidspunkt.
Din søgning gav ingen resultater.
Vælg bilmodel

Mærke:
Model:
Produktionsår / Type:
Serie / Produktion:

Tesla dæk - kvalitets dæk

I så fald er du ligesom ejere af brændstofsdrevne biler også afhængig af, at dine dæk er i god stand.

Tesla laver fantastiske biler, der uden tvivl vil ændre fremtiden når det gælder biler. Til trods for en Teslas imponerende egenskaber, er dækkene heldigvis de samme som på alle andre biler, hvilket er godt for både bilejeren og mekanikere, da man ellers skulle punge ekstra ud for specielle dæk.

Til en Tesla er kun det bedste godt nok. Derfor kan du frit vælge mellem mange forskellige Tesla dæk, der alle har det til fælles, at de er af god kvalitet.

Sådan finder du de helt rigtige Tesla dæk

Tesla har endnu ikke udgivet en flåde af forskellige modeller, men det kommer nok med tiden. For at finde de korrekte dæk skal du først vælge din Tesla model i søgeformularen, – hvilket er relativt smertefrit, da der ikke ligefrem er mange valgmuligheder – efterfulgt af modelbetegnelsen (såsom Model S) og til sidst hvilken køretøjstype der er tale om.

Når dét er gjort får du en håndfuld Tesla dæk at vælge mellem, hvorefter du så kan vælge om du ønsker sommerdæk, vinterdæk eller helårsdæk.

Har du yderligere spørgsmål? Har du brug for mere hjælp?
Vi vil med glæde hjælpe dig finde passende dæk til din bil.