Ordrestatus x
Log ud

77345733

Anlas

Anlas

Anlas dæk - gode dæk til lave priser

Er dine nuværende dæk godt slidt ned?

Hvad end du har brug for sommerdæk,vinterdæk eller helårsdæk,har Anlas udviklet produkter til hver kategori. Vi stræber altid efter at have et godt udvalg af Anlas dæk,så du har lidt af hvert at vælge mellem.

Hvad er Anlas?

Anlas er navnet på en tyrkisk dækfabrikant som fokuserer på kvalitet og ydeevne. Anlas dæk bliver ofte brugt i forbindelse med motorsport,og virksomheden udvikler udover dæk til biler, også dæk til motorcykler, go karts, scootere, cykler og andre køretøjer.

Anlas dæk er de mest eftertragtede dæk i hjemlandet, da Anlas ligger på en absolut førsteplads over tyrkiske dækproducenter. Virksomheden lægger blandt andet stor vægt på innovation, hvilket gør at der årligt bliver udgivet flere nye spændende produkter. Ved at fokusere på innovation og teknologi, er Anlas på forkant med design af dæk, som kan gøre dem mere sikre i trafikken.

Udover sikkerhed vægter områder som komfort, brændstofforbrug og ydeevne også højt hos Anlas. Du vil derfor finde flere dæk, som tillader at du sagtens kan give den gas på motorvejen. De forskellige Anlas dæk fungerer i al slags vejr; alt lige fra snevejr og is på vejene, til varme men våde sommerdage, hvor regnen siler ned i adskillige timer.

Dine dæk monteringsvirksomheder!

Din monteringspartnerIntet problem. Spar tid og penge. Vi vil finde et dæk-monteringsfirma for dig. Kvalitetsservice til en reduceret pris.

Køb uden risiko

Vores garanti giver dig mulighed for at sende varerne tilbage indenfor 30 dage.

Kundekommentar

daekonline.dk
Testresultat 4.71/5 - 16764 Kundevurdering

Gode Priser Davinder ram S., Valby mere